DIn lokale kloakmester

Om os

Om kloakmester København

Kloakmester København er din lokale kloakmester i København.

Så bor du i København og skal du have ordnet kloakken, så er du kommet det helt rigtige  sted hen.

Hvorfor skal du  vælge lige netop os?

Hos Kloakmester København har vi 10 års erfaring inden for vores fag. Det betyder dog ikke at vi hviler på laurbærrene, for siden etableringen i 2008 er der sket rigtig meget.

Vi stræber altid efter at vores medarbejdere får den relevante efteruddannelse i moderne kloakarbejde, så du som kunde altid kan forvente det bedste og mest holdbare resultat.

Er der tale om tv-inspektion, kloakservice, kloakrensning eller slamsugning, så står  vi klar til at hjælpe dig, så du får ordnet dit projekt til perfektion.

 

Få et tilbud i dag

  Du kan føle dig  100% tryg hos os

  Gudskelov laver vi  næsten aldrig fejl men virkeligheden er, at vi også kun er mennesker og  mennesker laver fejl, vi bestræber os dog for at det ikke sker.

  Hvis det dog  skulle ske, forsikre vi dig om at vi kommer ud og retter det med det samme.  Du skal ikke bare tage vores ord for gode varer, derfor har vi valgt at blive  en autoriseret kloakmester i København via Sikkerhedsstyrelsen.

  For os er det en  selvfølge, at fejl bliver udbedret og med en status som en af de autoriserede  kloakmestre i København, har du også Sikkerhedsstyrelsens ord for det.
   
  Høj kvalitet er  ikke = En høj pris

  Hos Kloakmester København har vi fra start af valgt at effektivitet er en af vores  mærkesager. Det betyder at vi leverer et stykke arbejde af højeste kvalitet,  der samtidig også er til at betale.

  Det lyder næsten for godt til at være  sandt, men hvis man laver sit forarbejde godt nok, vil der være færre  overraskelser i processen.

  Her kommer vores 12 års erfaring godt ind i spil, da vi med årene har lært hvilke faldgrupper der kan være og hvilke ting man  skal kigge efter, hvis man skal give et tilbud der også holder prisen, og som  giver et holdbart resultat.

  Kloakmester priser kan variere meget, men der er kun en ting der er værre end at sige ja til et for dyrt tilbud, og det er at sige ja til et alt for billigt tilbud, der  ender med at blive dyrt, på grund af uforudsete udgifter.
   
   

  AKUT
  KLOAKSERVICE

  DØGNVAGT, RING
  71 11 11 11