DIn lokale kloakmester

tv-inspektion

TV-inspektion København

Har du problemer med kloakken? Ved du ikke hvad problemet kan være? Bor du i København eller omegn?

Hos Renkloak kommer vi meget gerne ud og hjælper dig. Vi har de nyeste og mest avancerede tv-inspektionsapparater, som vi bruger til at inspicere kloakker og andre typer rør.
 

Hvorfor lave en tv-inspektion?

Hvis du har problemer med kloakken og du ikke ved hvad problemet er, kræver det en tv-inspektion for at finde frem til problemet. Vi udfører en tv-inspektion af kloakken, for at fastlægge hvor og hvad problemet er.
 
Dette gøres ved at et meget lille tyndt kamera bliver sendt ned og transmitterer tilbage til en bil, hvor en tv-operatør sidder og har overblikket. Efter en tv-inspektion af dine kloakrør, kommer vi med vores vurdering af hvad der kan gøres ved problemet.

Det kan være noget der er gået i stykker, som en rottespærring, eller lækage, stoppet afløb, osv.
 
Det kan være på grund af, der er vokset en trærod igennem, samlinger kan åbne sig hvis de ikke er samlet ordentligt eller hvis de er blevet for gamle, og dermed kan sprække.
 
Fordelen ved tv-inspektion er at man kan anslå det præcise sted, hvor skaden er sket, sådan at man ikke behøver at lave flere unødvendige udgravninger.

Få et tilbud i dag

  hvorfor ikke bare spule kloakken?

  Hvor vigtig er en tv-inspektion?

  Ved forsikringssager er rapporten meget nyttig, for ikke at sige nødvendig for at kunne fremvise de eksakte skader der skal dækkes af forsikringen.
   
  Det er også vigtigt i form af at præcisere hvad skaden er og hvor skaden er, så man ikke bruger unødvendige resurser som kan komme til at løbe op i rigtig mange kr.
   
  Tv-inspektion kan også være nyttig i situationer, hvor boligejeren har brug for at kende kloakledningernes kvalitet og hvordan deres driftsmæssige tilstand er, f.eks. ved køb af ejendom.
   
  Eller det kan være væsentligt at have kendskab til kloaksystemet ved om- eller tilbygninger. 

  Få et tilbud i dag

   Hvad kan du forvente af os?

   Hvad kan du forvente af os?

   En del af Renkloaks service består i, at vi udarbejder et tilbud ud fra kloakmestrenes tv-inspektion, som vi fremsender til dig.
    
   På baggrund af dette fremsender vi vores bud på hvad vi mener der skal laves, men i sidste ende er det dig som kunde der selv skal tage en beslutning, om hvilke ting der skal ordnes.
    
   Når du har valgt at tage imod vores tilbud, står vi til rådighed 24 timer i døgnet, året rundt. Vi står klar hvis der skulle være nogle spørgsmål eller problemer. Det kan være vejledning i forhold til hvor nødvendigt det enkelte problem kan være.
    

   Du kan være 100% tryg ved at vælge os

   Vi er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at arbejde med kloak tv-inspektioner i København, så du kan med tryghed handle med os.
    
   For os er det en selvfølge at fejl bliver udbedret, og med et godkendt stempel fra Sikkerhedsstyrelsen, er det en garanti at vi lever op til vores aftaler.

   Få et tilbud i dag

    Vi sætter en dyd i at oprette eventuelle fejl

    Gudskelov laver vi næsten aldrig fejl men virkeligheden er, at vi også kun er mennesker og  mennesker laver fejl, vi bestræber os dog for at det ikke sker.

    Hvis det dog  skulle ske, forsikre vi dig om at vi kommer ud og retter det med det samme.

    Du skal ikke bare tage vores ord for gode varer, derfor har vi valgt at blive  en autoriseret kloakmester i København via Sikkerhedsstyrelsen.

    Ydermere er vi medlem  af Byg Garanti, der sikrer dig en garanti på op til 150.000 kr.

    For os er det en selvfølge, at fejl bliver udbedret og med en status som en af de autoriserede kloakmestre i København, har du også Sikkerhedsstyrelsens ord for det,  samtidig med at vi har en aftale med Byg Garanti der sikre dig som kunde hos os.
     
     
     

    AKUT
    KLOAKSERVICE

    DØGNVAGT, RING
    71 11 11 11

     Super høj service betyder ikke nødvendigvis høj pris

     Tv-inspektioner, eller prisen generelt på kloakservice, kan variere meget. Der er dem der er alt for billige og ikke gør arbejdet ordentligt og så er der dem der tager overpris.
      
     Bare fordi vi yder en super høj service, betyder det ikke at vi har en super høj pris. Vores gør ikke at vi bliver dyre end konkurrenterne, vi mener det bør være en del af aftalen.
      
     Der er kun en ting der er værre end at sige ja til et for dyrt tilbud, og det er at sige ja til et for billigt tilbud der ender med at koste mere, på grund af uforudsete udgifter.
      

     Få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer

     Effektivitet er en mærkesag for os, så hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud, sidder vores medarbejdere klar til at modtage dit opkald eller en mail. 9 ud af 10 kunder får et tilbud indenfor 24 timer.
      
     Der er dog nogle enkelte større eller vanskelige opgaver der skal beses, før vi kan komme med et endeligt tilbud. Dette gør vi da vi ønsker at den pris du ser på papiret, er den pris du har betalt.
      
     Udfyld vores kontaktformular her.

     Få et tilbud i dag