DIn lokale kloakmester

slamsugning

Slamsugning København

Er kloakken stoppet? Så er du kommet det rigtige sted hen!

Hvornår har du brug for en slamsugning?

Du har muligvis brug for en slamsugning hvis din kloak er stoppet. Måden man gør det på er ved at vi har en special lastbil som kalder slamsugeren.

Den er bygget til at kunne løsne og rense et stoppet kloakrør, og vi opdatere vores slamsuger med det nyeste moderne udstyr. Det gør vi for at være bedst muligt rustet til at udfører alle tænkelige opgaver.

Slamsugeren bruges på den måde at den renser kloakken med rent vand, der bliver højtryksspulet igennem kloakrøret.

Det gøres så faste materialer bliver renset og løsnet og derefter kan blive suget op. Det kan være fedt, slam, grus eller andre former for skidt, der kan forstyrrer flowet i røret.

Det kan være meget vigtigt at få foretaget en slamsugning, da det i sidste ende kan gøre at din kloak stopper og det kan være fatalt for dig og din husstand. Det kan give lugt, fugt og oversvømmelser hvis ikke vandet kan komme ud igen.

Derfor er det vigtigt at få fastlagt problemet, evt. ved en tv-inspektion, så vi undgår at alt for meget unødvendigt bliver sat i værk.

Få et tilbud i dag

  Hvorfor os?

  Hvorfor skal du vælge os?

  Du skal vælge os fordi, at vi yder det højeste serviceniveau, vores mål er at gøre vores kunder tilfredse, det mener vi at vi gør ved at være effektive, kvalitetsbevidste og yde den bedste service.

  Vi har 10 års erfaring og har i den tid været ude ved næsten alle tænkelige opgaver, så vi kan med alt sandsynlighed også løse det problem du mangler hjælp til.

  Vi har fra starten af lavet en aftale med os selv om at vi ikke stopper før vi er 110% tilfredse med vores opgave, hvilket bør gøre at du som kunde også er tilfreds.

  For at kunne arbejde i kloakker i København skal man have en speciel autoritet. Den får man af Sikkerhedsstyrelsen, det er vi selvfølgelig også sådan at du får den kvalitet du forventer.

  Kloakmester København

  Nummer 1 på Trustpilot

  Du skal dog ikke bare tage vores ord for gode varer, vi har igennem årene opnået pladsen som nr. 1 på Trustpilot . Det er vi ret stolte af, og det viser over for os selv at vi gør noget rigtigt, selvom der nok altid er plads til forbedring.

  Der er efterhånden over 550 tilfredse kunder der har valgt at give os en vurdering på Trustpilot. Der har vi også et højt serviceniveau, vi forsøger at besvarer alle de kunder der har haft en dårlig oplevelse og få en chance for at få rettet op på deres utilfredshed.

  Vi sætter nemlig en dyd i at vi får rettet op hvis vi mod forventning skulle have lavet en fejl.

  Hvis du er interesseret i at vide hvad vores kunder mener om os, kan du gå ind på Trustpilot og læse nogle af deres anmeldelser.

  Klik blot her.

  Slamsugning København priser

  Priserne på slamsugning af kloakker i København kan variere meget, vi mener dog at vores priser er meget fordelagtige ift. det arbejde der bliver udført.

  Der er kun en ting der er værre end at sige ja til at alt for billigt dyrt tilbud, og det er at sige ja til et alt for billigt tilbud der bliver endnu dyre pga. uforudsete udgifter.

  Få et tilbud i dag

   Kontakt os i dag og få et tilbud indenfor 24 Timer

   Kontakt os her

   Som førnævnt sidder vi klar til at modtage dit opkald 24 timer i døgnet, vi har nogle kompetente medarbejdere der meget gerne vil hjælpe dig med, at finde ud af hvad du har brug for.

   Du kan ringe dag og nat og der bliver ikke noget tillæg i prisen og ej sure miner. Vi hjælper hellere end gerne da vi ved hvor store problemerne kan være.

   Så tøv ej, ring hellere en gang for meget end en gang for lidt, vi er her for din skyld.

   Ring til os på 70 111 852 eller udfyld vores kontaktformular her.

   Vi glæder os til at hører fra dig!